نگهداری طولانی مدت خیار ترد و سفت در یخچال

خیارهای ترد و سفت را انتخاب کنید و از خیارهایی که انتهای آنها چروک یا پژمرده شده است خودداری کنید. تا یک هفته در یخچال نگهداری شود.

برخی از تولیدکنندگان پس از چیدن خیار درختی گلخانه ای، پوشش مومی روی خیارها اعمال می کنند. اینها را قبل از نگهداری نشویید، بلکه قبل از مصرف کاملاً بشویید یا پوست بگیرید.

مردم معمولا خیار را به صورت خام مصرف می کنند. طعم ملایم و ترد با طراوت آنها آنها را برای موارد زیر مناسب می کند:

به سالاد یا ساندویچ اضافه کنید
همراه با غذاهای غنی یا بسیار طعم دار، مانند کاری و خورش
آنها به خوبی با طیف وسیعی از غذاها، از جمله پنیر، بوقلمون، ماهی قزل آلا و کره آجیل جفت می شوند.

موارد زیر را امتحان کنید:

خیار خرد شده، گوجه فرنگی، زیتون و پنیر فتا را برای یک غذای جانبی به سبک یونانی مخلوط کنید.
با افزودن برگ نعناع و خیار آب را معطر کنید.
خیارها را به ورقه های ضخیم برش دهید و در هوموس مورد علاقه خود فرو کنید.
خیار را به تنهایی یا سبزیجات دیگر مانند هویج و کرفس را با هم مخلوط کنید تا آب آن درست شود.
سوپ گازپاچو را با گوجه فرنگی، پیمنتو، سیر، پیاز و خرده نان مخلوط کرده و سپس سرد کنید.
برای همراهی کاری با سیر، نعناع و ماست یونانی مخلوط کنید.

خوردن خیار برای اکثر افراد بی خطر است، اما نکاتی وجود دارد که باید در نظر گرفت. برخی از افراد هضم برخی از انواع خیار گلخانه ای ویهان را سخت می دانند منبع مورد اعتماد.

یک منبع نشان می دهد که هضم خیار معمولی و بزرگ موجود در اکثر قفسه های مواد غذایی برای اکثر مردم آسان است. خیار چنبر گلخانه ای دارای ویتامین K نسبتا بالایی است. خوردن بیش از حد خیار می تواند بر نحوه لخته شدن خون افراد تأثیر بگذارد.

افرادی که از وارفارین (کومادین) یا داروهای رقیق کننده خون مشابه استفاده می کنند، نباید بدون مشورت با پزشک، مصرف خیار خاردار یزد را به طور چشمگیری یا ناگهانی افزایش دهند.

  • منابع:
    1. Health benefits of cucumber
  • تبلیغات: 
    1. استفاده از دستگاه لیزر در برش انواع چوب!
    2. لامپ ال ای دی که سوسک ها را می کشد
    3. یافتن جسد پیر مرد صد ساله در بشکه
    4. رازهای موفقیت یک کارگر ایرانی که میلیاردر شد!