هنگام پختن عدس قرمز در بارداری در قابلمه فوری یا جوشاندن عدس روی اجاق گاز، 1 فنجان عدس را با 2 فنجان آب (قابلیت فوری) یا 3 فنجان آب (روی اجاق گاز) مخلوط کنید. یا، فقط مطمئن شوید که حدود 2 تا 3 اینچ آب بالای عدس وجود دارد.
اگر سوپ عدس قرمز درست می کنید، باید آب بیشتری اضافه کنید تا مایع بیشتری پس از پخت باقی بماند. بیشتر دستور العمل های سوپ عدس قرمز بین 4 تا 8 فنجان آب آبگوشت نیاز دارند. خانه » دستور العمل ها » دستور العمل های اخیر
عدس قرمز حبوبات ریز و نارنجی متمایل به قرمزی هستند که به سرعت پخته می شوند و آنها را به یک ماده عالی برای شام های سریع و سالم تبدیل می کند. طعم آن ملایم، خاکی و کمی شیرین است.
عدس قرمز در هنگام پختن سریعتر از سایر انواع عدس تجزیه می شود. بافت به سرعت نرم و خامه ای می شود، بنابراین از عدس قرمز بیشتر در سوپ و کاری استفاده می شود.
عدس قرمز به سرعت پخته می شود (و به سرعت حالت خمیری پیدا می کند) زیرا اکثر عدس های قرمز فروخته شده در فروشگاه ها عدس قرمز خرد شده هستند. عدس های تقسیم شده پوسته دانه را برداشته اند و به دو نیم تقسیم می شوند.
عدس یک پروتئین گیاهی سالم است که اغلب به جای گوشت در فلفل قرمز، بولونیز، برگرهای گیاهی و جوهای شلخته استفاده می شود. تصور می شود عدس قرمز سرشار از پروتئین و فیبر و همچنین فولات، آهن، منیزیم و روی است.
جواب منفی! انواع عدس بدون خیساندن آماده پخت هستند. ایده خوبی است که عدس را قبل از پختن سریع در یک کاسه آب یا آبکش بشویید تا ذرات کمی از آن پاک شود.
عدس قرمز و زرد یا طلایی از نظر طعم و بافت بسیار شبیه به هم هستند و می توان آنها را به جای هم استفاده کرد. تنها تفاوت واقعی آنها رنگ آنهاست.
عدس قرمز زرد، نخود خرد شده زرد و نخود خشک شده سه حبوبات مختلف هستند که ظاهر و طعم بسیار مشابهی دارند. Veganricha.com یک راهنمای تصویری مفید برای عدس، نخود و لوبیا خشک دارد.
عدس زرد و نخود زرد یکسان نیستند، اما اغلب به جای یکدیگر در دستور العمل ها استفاده می شوند. تفاوت بین عدس زرد و نخود فرنگی زرد چیست؟ طعم نسبتا مشابهی دارند.